AKTIVITĀTES MŪSU DRAUGI
 

 

29. jūlijā Plkst 11:00 pļavā aiz upītes sāksies "Saules Gadatirgus" un 12:00 Kalnsētas estrādē gadskārtējo festivālu "Saldus Saule" ieskandinās bērnu koncerts "Saldus Saulīte", kurā uzstāsies Saldus un Brocēnu nov. talantīgie bērni. Īpaši aicinātas ģimenes ar bērniem! Ieeja gadatirgū un bērnu koncertā bez maksas!

Visas dienas garumā gan lieli, gan mazi festivāla apmeklētāji varēs piedalīties aktivitātēs - apgleznot saldējuma kastes, cept cepumus, iemēģināt roku loka šaušanā, atpūsties pirtī un baļļā, u.c., un arī iespēja nopirkt šo to oriģinālu un neredzētu.

Aktivitātes: 

Loterija, Sīkdzīvnieku izstāde, Izjādes ar zirgiem, Lielais cirks, Šaušana ar loku, Loku šaušanas turnīrs, Bezmaksas pirts procedūras pārvietojamā pirtī, duša, Kokamatniecības demonstrējumi.

Radošās darbnīcas: 

Stencila bilžu pūšana, Saldējuma kastu apgleznošana, Vaska sveču liešana, Cepumu cepšana, Veidošana no māla, Pildspalvu gatavošana, Seju apgleznošana, Zelta pogu apgleznošana, Marmorēšana, veidošana no papīra, Saldus Saules logo gleznošana: glezno apmeklētāji.

Tirdzniecība: 

Pašgatavoti suvenīri no koka un metāla, Svēpētās keramikas tirdzniecība, Biškopības produktu tirdzniecība, Matu sprādzes, Kosmētikas tirdzniecība, Kafijas tirdzniecība, Cukurgailīšu tirdzniecība, Franču pankūkas - krepes, Pašgatavotas piparkūkas, cukurvate, popkorns.

Festivāla vakara programma uz lielās skatuves sāksies plkst. 16:00, no 16:00 festivāla teritorijā atrašānās tikai ar festivāla "Saldus Saule" biļetēm.

aktivitatesSaldusSaule


 


SALDUS NOVADA PAŠVALDĪBA
 
 
Mežpils Alus
 
 
PALDIES: